Om Podcasten Design Kan

Kristina May Pries

Podcasten er skabt ud fra ønsket om at dele og belyse den gigantiske pulje af viden og kapacitet der findes inden for design i Danmark. Vi tror på at design kan være mere end se godt ud. Design kan få folk til at føle noget og det kan gøre en reel forskel. I podcasten udforsker Kristina May Pries, Administrerende direktør og partner i AM Copenhagen alle aspekter ved det kæmpestore emne, som design og branding er. Vi dykker ned i idéer og projekter, taler med fagpersoner og virksomheder, og vi samler dem, som arbejder aktivt med design og branding hver dag og som ikke mindst har stærke holdninger til emnet. 

 

 

Om Kristina

 

Kristina ønsker helt grundlæggende at få design ned i øjenhøjde, så alle ser værdien af design. Fordi design, ligegyldig hvilken form man møder det i, aldrig må blive en elitær øvelse, der kun er tænkt til de få eller er noget som foregår inde bag lukkede døre. Kristina er selv uddannet designer og kender derfor designprocesserne og tankegangen indenfra. Designprocessen og designtænkning er absolut nogle af de vigtigste kort vi har på hånden i forhold til at rykke ved noget i den verden og virkelighed vi befinder os i.

 

Udover at udgive Design Kan, bruger Kristina det meste af sin tid på at rådgive kunder om brandidentitet som administrerende direktør og partner på AM Copenhagen, som hun ejer og driver sammen med kreativ direktør og partner Simon Nellemann. AM Copenhagen, der består af et dedikeret team af designere, digitale designere, strateger og projektledere, står bag en række betydelige rebrand og visuelle identitetsprojekter for store og mellemstore virksomheder og løfter hver dag danske og internationale virksomheder i en tydeligere, mere økonomisk og ikke mindst bæredygtig retning via design.   

 

 

 

Book et foredrag:

Vi tilbyder 3 typer af foredrag, som kan bookes og tilpasses efter aftale. Foredragene er tænkt til alle størrelser af organisationer samt netværksgrupper.