Design Kan

opleves live

Foredrag

Kristina ønsker helt grundlæggende at få design ned i øjenhøjde, så alle ser værdien af design. Fordi design, ligegyldig hvilken form man møder det i, aldrig må blive en elitær øvelse, der kun er tænkt til de få eller er noget som foregår inde bag lukkede døre. Kristina er selv uddannet designer og kender derfor designprocesserne og tankegangen indenfra. Designprocessen og designtænkning er absolut nogle af de vigtigste kort vi har på hånden i forhold til at rykke ved noget i den verden og virkelighed vi befinder os i. 

Udover at udgive Design Kan, bruger Kristina det meste af sin tid på at rådgive kunder om brandidentitet som administrerende direktør og partner på AM Copenhagen, som hun ejer og driver sammen med kreativ direktør og partner Simon Nellemann. AM Copenhagen, der består af et dedikeret team af designere, digitale designere, strateger og projektledere, står bag en række betydelige rebrand og visuelle identitetsprojekter for store og mellemstore virksomheder og løfter hver dag danske og internationale virksomheder i en tydeligere, mere økonomisk og ikke mindst bæredygtig retning via design.   

 

Afholdte foredrag og events

Et personligt foredrag om branding

Mangler du en inspirerende foredragsholder med dyb viden om branding og designprojekter i alle skalaer, så book dette foredrag. Foredraget har fokus på, hvad design og branding kan gøre for en virksomhed, og på, hvad det kan gøre for et personligt brand. I lærer blandt andet om, hvordan udviklingen af en brandidentitet foregår, hvad der er vigtigt at forholde sig til, hvad der desværre ofte går galt og om den magi, der opstår, når det lykkes! 

Design Kan… Live! (For organisationer)

Vi optager et afsnit live fra lydstudiet, fra jeres scene eller et andet relevant sted. Her er der nærmest ingen begrænsninger for, hvilket emne vi kan tage op inden for design og branding. Vi kan sammen stille et hold af medgæster, eller vi kan samle holdet. Brug podcasten som intern branding i organisationen, eller som underholdning til events. Det er en underholdende måde at blive meget klogere på!

Design Kan tænkes bæredygtigt og drive forandringen

Et foredrag, der handler om, hvad vi kan opnå ved at bruge design thinking, når målet altid er at gøre verden til et bedre sted. Kristina fortæller blandt andet om, hvorfor verdensmålene ikke bare må ses som en slikbutik, hvorfor alle CSR-afdelinger burde afskaffes og om konkrete projekter, som har haft stor effekt takket være design og en langt mere holistisk tilgang til forandring og bæredygtighed.