1. Design kan tænde en iværksætterånd

’Design Kan’ er et nyt branding-, og designpodcast, skabt af designbureauet AM, som vil udforske alle aspekter ved det kæmpestore emne – branding. Hvad er branding, og hvad er det lige design kan? Podcastet vil undersøge alt fra flyvske ideer, til mere konkrete projekter der kan låse op for gåden kaldet branding. Værten Kristina fra AM, snakker med både fagpersoner og virksomheder som arbejder aktivt med design og branding og som, ikke mindst, har stærke holdninger til hvad design kan…

 

I det første afsnit, ’Design kan tænde en iværksætter’, møder vi de kreative direktører Bo Linnemann fra Kontrapunkt og Rasmus Ibfelt fra E-types og undersøger hvordan brandingverdenen så ud engang, og hvordan den ser ud i dag. Blandt andet, snakkes der om rejsen fra en relativ branding-fri verden, til en eksponerende branche fyldt med utæmmede og kreative sind, frie rammer og højnet konkurrence.

 

”Vi vil gerne kaste os ud i ting hvor vi ikke nødvendigvis kender svaret.” forklarer Rasmus Ibfelt blandt andet, som der bliver diskuteret hvordan man holder iværksætter-flammen i live i en stærkt konkurrerende branche der, selvom den kan forekomme usikker og kaotisk, yder en kæmpemæssig frihed og plads til kreativitet.

 

”Der findes ikke et federe sted jeg kan være. Hvor jeg har min megen frihed, hvor jeg har et ejerskab, hvor jeg har nogle sindssygt dygtige kolleger der er ambitiøse, hvor vi kan gøre hvad vi har lyst til. Det kan jeg ikke få mange andre steder.” udtaler Rasmus Ibfelt.

 

Rejsen bød, for begge mænds vilkår, på mange tilfældigheder. Tilfældigheder der har gjort dem begge succesfulde i et særpræget og konstant-udviklende felt.

 

”Vi er begunstiget alle sammen ved at arbejde i et fag der er uendeligt” bemærker Bo Linnemann, ”Efter 45 år… vi er kun lige startet.”

 

Bo Linnemann
Kreativ direktør for:
www.kontrapunkt.com
www.danishdesigncouncil.dk/bo-linneman

Rasmus Ibfelt
Kreativ direktør for:
www.e-types.com
www.danishdesigncouncil.dk/rasmus-ibfelt

Holdet bag Design Kan…
Design Kan er kreeret af det grafiske designbureau AM. Dets vært, Kristina May, er CEO, brandspecialist og partner i det Københavnskbeliggende bureau, og videre information kan findes følgende steder:
demo2019.amcopenhagen.com
www.instagram.com/amcopenhagen
www.facebook.com/weaream

AM kan desuden kontaktes på mail: anybody@amcopenhagen.com

Få direkte besked når der udkommer nye afsnit

Kristina May Pries

Om Podcasten Design Kan

Podcasten er skabt ud fra ønsket om at dele og belyse den gigantiske pulje af viden og kapacitet der findes inden for design i Danmark. Vi tror på at design kan være mere end se godt ud. Design kan få folk til at føle noget og det kan gøre en reel forskel. I podcasten udforsker Kristina May Pries, Administrerende direktør og partner i AM Copenhagen alle aspekter ved det kæmpestore emne, som design og branding er. Vi dykker ned i idéer og projekter, taler med fagpersoner og virksomheder, og vi samler dem, som arbejder aktivt med design og branding hver dag og som ikke mindst har stærke holdninger til emnet. 


Hør mere

Kontakt os for at høre mere. Vi kan fanges på enten mail eller telefon. Eller du kan skrive dine oplysninger og vi rækker ud til dig.


Tlf: 27 32 71 17

Mail: designkan@amcopenhagen.com

Eller bliv kontaktet